Tarina

Helsinki – Sydney - Helsinki

 

Helsinki

Poika työskentelee Suomen eturivin ravintoloissa ensin kuorimalla perunoita ja nousten pikkuhiljaa keittiömestarin pesteihin. Tyttö opiskelee kokiksi Ravintolakoulu Perhossa ja aloittaa työuransa Helsinkiläisessä ravintolassa. Molempien intohimona on tehdä hyvää, viimeisteltyä ja maukasta ruokaa. Tyttö ja poika tapaavat syksyllä 2000 Bordeauxissa, Ranskassa.

 

Sydney, 2005

Tyttö pakertaa opintojen parissa Australian filmikoululla. Samaan aikaan poika nauttii Australian auringosta, surffaa Manleyn aalloilla, pesee perheen pyykit ja kokkaa illalliset pienperheelle. Eräänä päivänä poikaa kysytään töihin paikalliseen juhlapalveluun. Miss Chu ” Queen of rice paper rolls”  ( www.misschu.com.au) valmistaa riisipaperirullia monenlaiseen tarkoitukseen: mikä loistava tilaisuus oppia uutta ja saada tuoreita ideoita.

 

Helsinki, 2010

Pariskunta on palannut maailmalta koto-Suomeen ja perustanut perheen. Tehnyt töitä mielenkiintoisissa ympäristöissä ja mielenkiintoisten ihmisten parissa. Ajatus omasta yrityksestä on käynyt mielessä aina silloin tällöin. Tammikuussa 2011 aika on kypsä ja syntyy Rulla.